Shut down this betrayal center!AM-NASTY THIEF JESUS JACKAL-A MORALLÖS

Follow Ups | Post Followup | ÇáÓÈæÑÉ ÇáÊÑÈæíÉ ..ÇáÑÌÇÁ ÇáÇäÊÞÇá Åáì ÇáãæÞÚ ÇáÌÏíÏ http://www.almualem.net/saboora/index.php
Posted by HumanRightsDefenders on August 11, 2011 at 02:03:51:

Shut down this betrayal center!AM-NASTY THIEF JESUS JACKAL-A MORALLÖS
Part -4- Professionally Human Rights Education in a Teacher Training Institutional programme at the Tokio University, JAPONIA / Part -1- A Saga on the Amnesty InternaZional Org, legalized fraud system and advanced betray methodes on the oppressed peoples... ¤ARREST the administrative MEMBERS of AMNESTY IMPERIALIST ORGANIZATION!Shut down this betrayal center!¨HUMANITARIAN BEDRÄGERIET NUMMER ETT: AM-NASTY INT. BOLAGET! ERTAPPAT HELT BARGÄRNING, går nu i värsta formen av konkursen dvs begravningen av skam-historien NWO /// Part-4- LÄGG NER AMNESTY INTERNATIONAL sekt-sionerna, legallt-maskerade agenternas propaganda centrum som tjänstgör under kontroll av NWO imperialismen!.. Amnesty International org. runs by Provocative Jewish Thieves///Swedish version///Journalistförbundet&SwedishAmnesty Int. (both s.c."judestyrda Bolag")involved fraud, bought freedom of an criminal: Mo$$ad instrument Dawit ISAAK///A Saga on the Jew-ruled Swedish(Jewish)Amnesty Bolaget... Medmänsklighet maskerade bedrägeriet, som traditionella hyckleriet, smygande vardags rasistiska karaktärsbeteckning af evangelian bastardized sionistiska fräckheten/A tribute to Horst MAHLER///Swedish version
¤
Amnesty försvarar kampanj för våldtäktsman
Red. FriaTider.Se 1 juli 2011 kl 23:50


Det var rätt att i media kampanja för att den dömde eritreanske våldtäktsmannen Henok WERIE FRE skulle få stanna i Sverige trots sin utvisningsdom. Det förklarar Amnestys Lise Bergh i en debattartikel idag.

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth kritiserade Amnesty hårt på Newsmill i förrgår för att organisationen kampanjat för att Henok WERIE FRE, som begick en grov våldtäkt i Boden 2007, skulle få stanna i Sverige – trots att han dömts till utvisning.

Henok WERIE FRE fick sedermera stanna och är nu offentligt efterlyst av polisen, misstänkt för att ha våldtagit ytterligare en kvinna, den här gången i Eskilstuna.

Kent Ekeroth vänder sig emot att våldtäktsmannen och förövaren Henok WERIE FRE av media och Amnesty i sin riksomfattande kampanj gjordes till offer.

”Vilket ansvar tar de journalister och intresseorganisationer för att en ung svensk kvinna återigen blivit brutalt våldtagen av en och samma man? Var är uppföljningen på de reportage (åtminstone tre till antalet) som Sveriges Radio rapporterade om för två år sedan? Var är uttalandet från Amnestys chefsjurist? Det är totalt tyst från deras sida.”, skriver Kent Ekeroth.

Amnesty bryter nu tystnaden och bemöter Kent Ekeroths kritik genom Lise Bergh, generalsekreterare för svenska sektionen av Amnesty International. I en debattartikel, även den på Newsmill, försvarar Lise Bergh Amnestys agerande.

Lise Bergh menar att det är bättre att ha kvar grova utländska brottslingar, som våldtäktsmän, i Sverige om de riskerar hårda straff i hemlandet. I debattartikeln hänvisar Lise Bergh till att Sverige har internationella förpliktelser som måste följas:

”Om Sverige skickar en person till ett land där det finns en verklig risk att han utsätts för tortyr, bryter Sverige mot sina internationella förpliktelser.”, skriver Lise Bergh.

Skrivet af Rickard Asplund 08 559 24 558
Kommentarer:
¤ Amnesty International farligt för svenska kvinnor.
¤Amnesty försvarar våldtäkter och de som utövar sånt. Det är en skum organisation med en skum agenda.
¤ Jag vet att Amnesty på 70- och 80-talet gjorde viss nytta för USA's Kalla Kriget chefer. Detta bolaget visade öppet stöd till förrädare i Soviet Unionen. AI bolaget funkade som Anna ARDIN's begagnade kondomer som bidragit till att störta ned Socialistiska Pakten.
¤ Folk måste få till stånd att jaga de kriminella papperslösa så att hjälpa till gränspolisen även om de importerade råttorna är oerhört smarta att gömma sig.
¤ Precis! Du säger vad vi tänkt... Det kommer med nödvändighet att endera bli ett system av performerade typen av utkörningen. De kan förbrytare inte få utrymme att lura någon. Men det inte betyder att vi köper deras biljetter; tvärtom, de som själva försöker att simma över Baltic Sea hur de kommit hit.
¤ Det är definitivt prejudikat för oss att göra likaledes. Svenska folket har sin självförsvarsrätt. Slå tillbaka och kör ut de kloakråttorna på en gång!
¤ På så vis tvingar vi ingen att fara hem till ett land de påstår sig ha flytt ifrån. Vi ger dem INGEN säkerhet, INGEN mat och INGET tak över huvudet. Enda möjligheten att de kommer att säga "jag väljer att frivilligt åka till mitt hemland" biljetten köpes av de skurkarna själva eller deras ambassader fixar lånet till sina medborgare.
¤ Just det! Deras regimer ger pengar till svenska folket? Nej! Gratis bostad till svenska folket; nej! Varför då svenska folket ger allt till de parasiterna?! Kasta bort lössen!
¤ Bra idé men jag föreslår kasta i sjön istället. De skurkar som hävdar att "vaknade i ett land som heter Sverige", vaknar efter kall dusch som heter något annat land. Det är deras eget problem. Sverige bör använda sina resurser för sitt eget folk inte för Negros eller något annat skumslag kannibaler...
¤ Jag hoppas verkligen att ingen här ger mer pengar till Amnesty bedrägeri-centret. En organisation som skyddar brottslingar skall man inte stödja.
¤ Ett riktigt demokratiskt land får arrestera samtliga stab av detta skurkbolaget! Tyvärr har sverige handikappade på detta sättet.
¤ Amnestys ursprungliga uppdrag var att skydda anti-kommunistiska politiska förrädare. Men eftersom Soviet Unionen existerar inte längre bör då AI bolaget också begravs.
¤ Amnesty svek Ernst ZÜNDEL och andra samvetsfångar. Detta kan man förstå och stödja då yttrandefrihet är en viktig del i en demokrati och därför måste vi demolisera Amnesty. Detta blaget förvandlades till ett vapen under tjänsten av NWO imperialismen. Samtliga skurkanställda av Amnesty kämpar mot yttrandefriheten. Därför blev de galad då Ernst ZÜNDEL fängslades för sina åsikternas skull.
¤ En kriminell person som Ethiopian Werie Fre har valet att begå brott mot svenska folket får nu sin tur att smaka hur detat folket slår tillbaka. Försvarar judar&samverkande hundar kriminella bör smaka samma åtgärd.
¤ Amnesty lurar hela världen. Detta centret visar något ansikte att vara i tjänsten av humanitära syftena, men i verkligheten kränks hela mänskligheten genom oförskämda falska flag affärer. Det är polit-prostitution!
¤ Vad Amnesty måste komma ihåg är att det är medlemmarna och privata personer som stödjer dem inte kommer att göra det om Amnesty insisterar på att skydda kriminella.
¤ Alla kan göra något mot detta lurendrejeri! Jag kommer att berätta denna historien för alla som vill lyssna när diskussionerna kommer in på Amnesty eller våldtäkter så folk förstår att en peng till Amnesty betyder ytterligare en serievåldtäktsman på svenska gator.
¤ Ge inga pengar till sionistiska tjuvar!
¤ Som vanligt propagerar dom för att brottslingar inte ska ha något eget ansvar.
¤ Riktigt bra artikel om detta av Ingrid Carlqvist här
http://www.newsmill.se/artikel...
samt om det stora antalet falska våldtäktsanklagelser och (förmodligen) ökande antalet oskyldigt dömda här i Sverige.
Se även hennes intressanta blogg, http://inteutanminasoner.wordp...
¤ För våldtäkter "suckar tungt" vart är världen på väg ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
¤ Du menar väll "vart är Sverige på väg"?
¤ Just det! Sverige är på väg att bli Second HandBordello under Military Mafia U$rael. Och Amnesty är den finfina felskyltade bordellen i ramen av detta smutsiga projektet...
¤ En del av de som lämnat eller tvingats lämna sitt land har troligen begått brott mot det land lagar som de lämnat för att undgå lagföring och straff lämnar de eller tvingas lämna landet. I de fall de begår brott här är det med all säkerhet redan kriminellt belastade i de land de kommer ifrån och kommer att fortsätta sin brottsliga bana här.
¤ Vi har inget behov av import av kriminella från andra stater, något som Amnesty tydligen anser.
¤ Ja, vad är viktigast? Skydd, säkerhet och trygghet för nordiska kvinnor, eller att våltäktsdömda ethiopier ska kunna undslippa hemlandets lagar då det finns möjlighet att de kommer att straffas "för" grovt?
¤ Amnesty verkar ha svaret och det är inte vad alla normala människor skulle svarat.
¤ Tvärtom! Amnesty Bolaget är illegitimt!
¤ Sätt då våldtäktsmän och pedofiler i vanliga fängelser inte i skyddade.
Frågan är varför många av dessa personer flyr från sitt land. Har dom begått grova förbrytelser redan där?
¤ Man vet ju sällan detta, då det vanligaste (95%) har ju inga papper då de kommer. Migrationsverksekt legaliserar de som utnyttjar nya namn. Vi vet ju inte om detta är hans riktiga namn eller om han ens kommer från Ethiopia eller från annat land. Så ser ju verkligheten skrämmande ut!!
¤ Amnesty har fullständigt spårat ur! To the point of no return.
¤ Ja visst , varför inte ta in ALLA kulturberikande , nybyggande brottslingar till Sverige ? Vi kan klä oss modernt heter alla sk. "svennehoror"...
¤ De flesta importerade av judiska sekter för att förinta svenska kulturarvet; mest hänsynslösa barbarer är redan här, antingen som identitetslösa eller som papperslösa!
¤ Hur i all världen kan vi veta vilka som egentligen befinner sig här!??? Man döljer sitt namn för att inte vill avslöja sitt meterslånga brottsbelastning. Ännu värre säljs TUT+PUT kortet av korrupta anställda i MIGV maskineriet.
¤ Även här får sionist hooran Lise BERGH sina fiskar varma:
http://aktualia.wordpress.com/...
¤ Få se nu.... Utländsk man, begår våldtäkt, döms till utvisning. Flera organisationer, inklusive Amnesty, propagerar för att utvisningsbeslutet skall hävas.
Kampanjen är framgångsrik, han får stanna.
Samtidigt vet man att sexualbrottslingar ofta återfaller i brott.
Således föredrar man risken att ytterligare en svensk kvinna får sitt liv förstört, framför att en man som redan förstört en kvinnas liv skall få ett "inhumant" straff.
Hur många kvinnors förstörda liv krävs för att uppväga ett "inhumant" straff?
¤ Ibland önskar man öga för öga! tand för tand!
¤ Brottslingen Werie FRE skulle våldta Madelaine SEIDLITZ och Lise BERGH då skulle de förstå hur det gör ont med sina skurna underliv...
¤ De kanske hoppas att någon modig medborgare helt enkelt ska slå ihjäl både den kriminella skurken och dennes försvarare ligan. Blir fint, renare!
¤ Negroider som våldtar är värda mer än simpla Svenskar, det vet ju alla ...
¤ Är hon helt rubbad, eller? Tror att fan att de ska skickas hem till ett straff! Bättre det än att ha skiten här hos oss!
¤ Nänä, här ska inga utländska våldtäktsmän lida! Amnesty ska se till att de får inga straff alls och klappas på huvudet och gullas med hur illa de än behandlar oss som inte sitter i Amnesty och rättfärdigar våld på svensk mark och mot svenska tjejer!
¤ Är inte den tortyr som Svenska kvinnor riskerar lika mycket värt.
¤ Amnestys Lise BERGH skulle anmälas för medhjälp till våldtäkt!
¤ Varför avkrävs det aldrig någon form av personligt ansvarstagande från dessa våldsverkande asylanter? Det är precis som att de vore någon form av utrotningsartade djur som t ex varg som skall skyddas till varje pris och som av alla inblandade helt självklart anses oförmögna till eget ansvarstagande för sina handlingar.
¤ Släng honom i havet och låt honom simma hem.
¤ Hans värdelös skelett kan smutsa ned våra havsvatten! Dumpa apan vart som helst!
(Nej, det låter inget Amnesty projekt, men det är en trevlig tanke...)
¤ Men om det finns en verklig risk att personen gör någon annan illa bevös avgörande projekt! Det finns enormt stort risk att denna neger-henok riskerar att våldta en anann svensk flicka.
¤ Instämmer! Han är brottsmaskin!
¤ Med andra ord, Bergh anser att svenskar är mindre värda och kan därför offras för att skydda en kriminell från att straffas av sina landsmän.
¤ Det är dags att lägga ner detta Amnesty InternaSional bedrägeri-bolaget!!!
¤ Vem som ger pengar till Amnesty InternaSionala organisationer bör straffas! Det är förräderi att ge pengar till folkets fiende och de fienderna som organiserade bör arresteras!
¤ Folk borde vakna ipp och kämpa mot den typen av organiserade brottsligheten! Folk blir rättsberättigade i sådana falla att jaga/straffa förrädarna hur som helst! Åtminstone har vi självförsvarsrätt att slå tillbaka och jämna med marken av detta bedrägericentret!
¤ Det är oundvikligt uppdrag för ett hederligt folk! Slå mot hycklarna som skyltar sig Amnesty istället för sanna karaktären av varan polit-bordello av NWO!
http://www.friatider.se/amnesty-forsvarar-valdtaktmanskampanjen


Kommentar:
¤ Vad bör EU göra mot terrorismen då bli effektivt avgörande? ¤ Arrestera frimureriet jude-bastard organisationens huvudormarna! Sätt de ditt! Lägg ner detta s.k. Secret State maktmissbrukarna! Frimureri maffian är värsta legaliserade blodsugare ondskan som skulle få sitt straff på bästa förtjänade sättet! Sådana tvåbenta-svinarter bör åtgärdas effektivt t.ex. livstidsfängelse för styrelsebrottslingarna!

Arrestera frimureriet ligan! Frimureri maffians alla blodsugare medlemmar bör få tillbaka vad de stulit av drabbade folket! Fängsla Expo Mo$$ad agenterna! Krossa fascisten Daniel POOHL! Krossa homosexuella jude rasisten Mikael EKMAN! Desarmera Expo gänget! Krossa den sionistiska imperialismen! Tillintetsgör IDF civilklädda eXpo-soldaterna som förföljer patrioter under ledningen av fascist schakalen Jonathan LEMAN! Öppna Mo$$ad-arkivet! Demolisera judiska provokatör chefen A$$BERG's fästet komplett! Arrestera bluffjournalisten enögda Mo$$ad spion chefen Arne RUTH!

Demolisrea den eXpo-frimureri-terror-seten! Fängsla samtliga medlemmarna av BONNIERs & WALLENBERGs & piggies & doggies! Anhåll alla de ärkefienderna av mänskligheten!
¤ Dessutom dokumentärfilmer visar ansiktet av ärkefienderna. Frimureri-maskerade-judendomen är en form maffioso allians som ständigt underminerar morala och kulturella arvet av mänskligheten... Krossa NWO imperialisterna!


(samtliga ovannämnda detaljerade info faktiskt köptes av infotjuveri-mästaren Jan AXELSSON/ chefen för förföljelse-kartläggnings firman
Flashback.Se som säljer stulna känsliga ---ibland noga manipulerade--- information för sina egna marknadsförings vinsternas skull /
alla detaljerade info kan vara rätt eller fel, ligger i ansvarsområdet av bluffjournalisten Jan AXELSSON& Co)

"Norway is Nazi" sade de sekteristiska fanatikerna och alltid ville de straffa Norge på något sätt; det är en av de sanna orsakerna att judiska viruset utövar förintelsen genom alla satanistiska ondeskefulla metoder på skandinaviska folken....
¤ Dessutom dokumentärfilmer visar modiga journalister nu ondskefulla ansikten av mänsklighetens ärkefiender! Frimureriet judendomen Alliance är ärkefienden av mänskligheten! Tillfälligt dokumentärklipp / NORGEs SOCIALISTISKA vänsterpartiet pratar om att rösta något revolutionärt förslaget som uppmana EU att bomba Israel fortsätter fokmordet på Palestina, uppges av Tundra tabloider 29 mars 2011. Det skakar sionistiska krokodilerna som inte ens tänkt att något land vaknar upp i Europa såhär. Det förargade vilt alla anställda av judiska sekter. Och militära maffian U$rael straffa Norge, varning till hela EU genom denna blodiga verksamhet, ett slags bit Holocau$t Olof Palme skulle öppna palestinska ambassaden ... dödats. Och hans dotter Anna Lindh skulle öppna palestinska ambassaden ... dödats. Och Arbeiter parti SocialDemocrat Ungdom krävde bestämt i Island Utöya att denna gången absolut öppna en riktig palestinsk ambassad! De samtliga blev massakrerade urskiljaktligt exakta liksom den sanna Förintelsen på europeiska folken! ... Och DominaZional Media onanerar nu via sina karaktäristikst klassiska Talmudian Frimureri-lögn-orgie som histeriskt ... Relaterade dokumentärfilm:

Norwegian ZIONIST FREEMASON Terrorist: Anders Behring Breivik July/22/2011. - Och militära maffian U$rael straffar Norge, samt blir det tungt varning till hela EU genom detta blodiga dådet, ett slags bit Holocau$t. Polisen i Norge har bekräftat explosionen orsakades av en bomb och att människor har dödats och skadats July/22/2011. Denna kanal är dedikerad till alternativa och icke-mainstream nyhetssökande, syftar att framlägga icke-manipulerade pedagogiska presentationer och bli alternativ vetenskapskällan till oberoende forskare som inte nöjd med de officiella historiekällor. Stöd genom att prenumerera och eller att lägga upp fritt. www.dailymail.co.uk en.wikipedia.org www.nationell.nu sionistiska greps för Oslo bombningar. Använd tolk om du inte kan läsa. europenews.dk NORGE: SOCIALISTISKA vänsterpartiet att rösta om förslaget som uppmanar bomba Israel om den militäriserade terror-floecken agerar mot Hamas i Gaza, uppgavs av Tundra tabloider 29 mars, 2011 Det har kommit till detta. Junior partner i den norska regeringen planerar socialistiska vänsterpartiet av Kristin Halvorsen (Sosialistisk Venstreparti), att rösta om en åtgärd som kräver militära aktioner mot Israel om den beslutar att agera mot Hamas i Gaza. Norge, Israel och judarna blogg informerar Tundra tabloider av följande: Socialistiska Vänster tvivelaktiga moraliska avvägningen för bombning Libyen: Använd väpnat våld mot Israel NIJ: Den SV årliga konvent går att rösta. Den rubbad junior partner i den nuvarande regeringskoalitionen kommer bland annat förslag röstar om förslag att använda väpnat våld mot Israel bör anfalla Gaza. Förslaget är blodet pengar som krävs för att betala av SV-kort redovisade medlemmar som har svårt att acceptera att de har tagit nationen i krig, igen. Förra gången den gjorde det var redan 1999 ... Supportras av: Infowar
Kategori: Banned documentary films on the Weapon Markets
det är en av de sanna orsakerna att judiska viruset utövar förintelsen genom alla satanistiska ondeskefulla metoder på skandinaviska folken....
Norwegian ZIONIST FREEMASON Terrorist: Anders EBHRING BREIVIK July/22/2011. - And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning to whole EU by this bloody operation, a kind of piece of Holocau$tBREIVIK's supporter Lady Mature (Mo$$ad's willing provocateur agent) Debbie SCHLUSSEL says: "Can´t feel sorry for Utøya victims" and this sick soul agent goes long on Internet, caricaturizing victims very cruely, describing "Utöya is Al-Fatah Camp and Norway is HITLER Germania!" http://www.dailykos.com/story/2011/07/31/1001015/-Can´t-feel-sorry-for-Utøya-victims,-says-Debbie-Schlussel-
Norska folket alltid visade sin stolthet över National Socialist författaren Knut HAMSUNdet är en av de sanna orsakerna att judiska viruset utövar förintelsen genom alla satanistiska ondeskefulla metoder på skandinaviska folken....
Norway Shootings...Anders Behring Breivik Arrested. - And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning to whole EU by this bloody operation, a kind of piece of Holocau$t


det är en av de sanna orsakerna att judiska viruset utövar förintelsen genom alla satanistiska ondeskefulla metoder på skandinaviska folken....
Norway Shootings...Anders Behring Breivik Arrested. - And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning to whole EU by this bloody operation, a kind of piece of Holocau$t


Oslo Explosion: Video of Massive Norway Blast Aftermath - And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning to whole EU by this bloody operation, a kind of piece of Holocau$t


Följ den faktarika diskussionen på: http://twitter.com/RT_com
och http://www.facebook.com/RTnews
En stor bomb har exploderat i hjärtat av Norges huvudstad, Oslo, skadar parlamentets byggnader inklusive premiärministerns kontor. Två dödsfall har rapporterats, och minst 15 är skadade, men polisen säger att fler människor fortfarande är instängda i krossade byggnader. Statsminister Jens Stoltenberg sägs vara säker. Preliminära rapporter tyder på att det var en bilbomb, men vissa källor säger att explosionen ägde rum inne i byggnaden av Norges största kvällstidning VG. Explosionen var så kraftig att den krossade alla fönster i den 17 våningar höga byggnaden. Vittnen säger att den närliggande olje-ministeriet byggnad i närheten har fattat eld, med tjock rök som syns från blocket. Vissa rapporter tyder på att explosionen följdes av en sekund. Polisen evakuerade omgivningen av byggnaderna och söks fortfarande äventuella kvarvarande sprängämnen i detta epicentret.
Affiliate Submitter: Shabbos Goy, unveiled! Pro-Zionist BEHRING BREIVIK is staff of Shabbos Goy sect of Military Mafia U$rael, like Expo Devil's Synagogue staff of SweCIA Kingdom.
Powered by : Infowar volontary team
ur massmördarens uniform...
Categories Banned documentary films on the Weapon Markets
det är en av de sanna orsakerna att judiska viruset utövar förintelsen genom alla satanistiska ondeskefulla metoder på skandinaviska folken....
Oslo Explosion: Video of Massive Norway Blast Aftermath - And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning to whole EU by this bloody operation, a kind of piece of Holocau$t

(samtliga ovannämnda detaljerade info faktiskt köptes av infotjuveri-mästaren Jan AXELSSON/ chefen för förföljelse-kartläggnings firman Flashback.Se som säljer stulna känsliga ---ibland noga manipulerade--- information för sina egna marknadsförings vinsternas skull / alla detaljer info kan vara rätt eller fel, ligger i ansvarsområdet av bluffjournalisten Jan AXELSSON& Co)http://www.youtube.com/watch?v=BLi_m656tQQ
Och juristkommissionen (om de verkligen utbildade jurister och de verkligen hålla ett miligram hedras oberoende hjärnan i upp) ska göra sitt riktigt jobb, gripits medlemmar av frimureriet judiska sekter, inte bara symboliskt bara en entreprenör skådespelare!
¤ Finns det verkligen oberoende juriosts i NWO system!
¤ Visst! Definitivt det finns egentligen utbildad och honoure juristkommissionen i Skandinavien, också!
¤ Var är de då, jag ser inte heller ett enkelt exempel på dem på scen ...
¤ I AF!
¤ Vad är AF då?!
¤ ArbeitSeekerCamps av NWO
¤ Vad?!
¤ Ärade jurister och forskare, oberoende intellektuella blev registrerade under oilka former i olika myndigheter, stiftelser t.o.m. centrala ststaistiska byrån som ständigt säljer känsliga info till främmande interesse organisationerna. Speciellt de regimkritiska jurister är under kontroll av olika slags självetiketterade juristkommissioner, låtsas civilrätt NGOs. De som bedriver sådana välbetalda NWO styrda NGOs vet ju orsaken att de dissidenterna som dömda att bli "arbetssökande livet ut".... Även om man skulle gå andra typ av jobbkurser eller studera färdigt i en annan fakultet, spelar ingen roll. Sålänge är mannen samma person förföljs helt fint officiellt, först och främst kallas man till innehållstomam mötena i AMS=ArbetsMarknadsStyrelsen som styr de kontollerade massan liksom Orwellian-farmes djur. Sålänge man insisterar att inte slìcka judiska dominerande kapitalisternas skìtiga röv blir bara permanentaarbetssökande i AF maskinerier av NWO.
¤ Finns det inget konkret arbete i AF verkligen?
¤ Jo, det finsn. Du kan se flera konvertit transvestit Negro bastarder också därirummen som anställda, menas finns jobb i AFF för sig själva, sina egna sektkamraterna eller sina öppen prostituerade "vännerna"(!)
¤ Jag fattar att i sådana AF ges inget jobb som man ligger nere eller utanför detat utsugningssystemet. AF är systemets finfins maskerade bordell! Vad de gör i tusentals rummen därinne?
¤ Fucck!
¤ Ja, det gjorde jag! Numera är hon mnetor i Bromma, heter Hanna Olivia ZELAND, sionistiska sekt registratören hon kallar sig "mentor" väldigt sugen och galen och sugen på starka kroppsdelar av män.
¤? ?! ?! ?! ?!
¤ Ärade folk i en sådan siystems få en schablon märkning. Nationalsocialistiska även om de är helt enkelt patriot eller dissident. Till exempel, du är nazist, med sitt system för märkning, om du kritiserar BREIVIK & Co! Om du kritiserar Mo$$ad-Expo personal, är du nazist, även om du är marxistisk kommunist! Du är "nazist" enligt de översittande, även om du är anti-imperialistiska muslimer eller riktiga kristna!
¤ Sedan?
¤ Du måste gå dödstyst eller gå till AF-registrering och bli kontrollerade av ZOG-center s.k. "Death Camp!
¤ Hur lång tid?
¤ Hela livet! Livet dömdes folk bor i Sverige, falska demokrati, också! Till exempel bara i Sverige finns en halv miljon koncentrationsläger AF registrerade arbetssökande seeeklr potentiellt nazister Enligt den israeliska sekter. De har alternavtve någon även om de aldrig ineterested i politiken. Det är viktigt vad som är deras "fel" i arkiven hos Mo$$ad-synagogor.

¤ Öppna då arkivet av Expo+Freemasonry sekter!
¤ Då måste du gå till AF dödsläger-filialen!
¤ Jag kommer just därifrån som du kallar AF sekt-sion-filialen. Jag söker jobb sedan Knutby-skandalen!
¤ ?! ?! ?! ?! ?!

BREIVIK fick influencen av Mo$$ad och tränade i militära anläggningar av NATO GLADIO i Afghanistan, BelarusCIA-Minsk


Shabbos Goy Zionist sadist sniper i EU områdena började intensifiera förintelsen, stegvis demaskerade de numera en efter en liksom mest ondskefulla Freemason sekt medlemmen BEHRING BREIVIK
(samtliga ovannämnda detaljerade info faktiskt köptes av infotjuveri-mästaren Jan AXELSSON/ chefen för förföljelse-kartläggnings firman Flashback.Se som säljer stulna känsliga ---ibland noga manipulerade--- information för sina egna marknadsförings vinsternas skull / alla detaljer info kan vara rätt eller fel, ligger i ansvarsområdet av bluffjournalisten Jan AXELSSON& Co)

Save Human Values!Wipe out U$raeli Mafia from Humanity!

...med mera ännu flera dokumentärade bevismaterail klipp och bekräftande faktarika filmer, mesta förbjudna i de satellitländerna som deras allianser ständigt prostituerar under NWO bossen U$raHell!


(samtliga ovannämnda detaljerade info faktiskt köptes av infotjuveri-mästaren Jan AXELSSON/ chefen för förföljelse-kartläggnings firman
Flashback.Se som säljer stulna känsliga ---ibland noga manipulerade--- information för sina egna marknadsförings vinsternas skull /
alla detaljerade info kan vara rätt eller fel, ligger i ansvarsområdet av bluffjournalisten Jan AXELSSON& Co)

Relaterade dokumänter filmer:

And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning and threatening whole EU by this bloody operation; actually it's a kind of piece of Ongoing Holocau$t on European Heritage - And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning and threatening whole EU by this bloody operation; actually it's a kind of piece of Ongoing Holocau$t on European Heritage

And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning and threatening whole EU by this bloody operation; actually it's a kind of piece of Ongoing Holocau$t on European Heritage - And Military Mafia U$rael punishing Norway; warning and threatening whole EU by this bloody operation; actually it's a kind of piece of Ongoing Holocau$t on European Heritage

{(*`,,´*)
Anti-ImperialistSolidarityMovementsWorldWide{(*`,,´*)Save Human Values{(*`,,´*)Struggle against NWO{(*`,,´*)ionism is Racism{(*`,,´*)Judaism is Ancient Enemy of Humanity{(*`,,´*)Down with Jewish Cannibals' Sodomity Fascism{(*`,,´*)Wipe out U$raeli Military Mafia from Humanity!


-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

http://www.metacafe.com/watch/yt-sBXsDtc5LBU/new_ernst_zundel_interviewed_by_jeff_rense_1_4/

NEW--Ernst Zundel Interviewed by Jeff Rense 1/4 - I am fuccking Mossad Agent Terrorist Dawit ISAAK and his crocodil chorus completely Zionist Jewhowas Pedofiles!

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*

-.. , .~-
{(*`.,´*)
.....,~*


Copyright©Tv Independent Laponia///Banned books tv arranged series/®All rights reserved///Swedish language version of the Saga: Amnesty Bolaget; polit-horornas humanitär-maskerade fästet, funkar som biträdande verktyg att vara i tjänsten af sionistiska hjäntvättsmaskineriet/Banned books nr.7

Tack för detta sist bästa extra inslaget som köptes af den ökända judiska BordellMammele-ligan i fästet s.k. judestyrda MigraSionalaVerkEtt; i spetsen av detta korrupta gänget syns den mest villiga mature-horan Märit NYMAN, hennes hallick Henrik NYMAN, hennes transvestittut kopplaren Peter MOKVIST, lika knulltokiga Erja JALONEN, kuksugaren Anne VILVAL
VARFÖR? Vad är den sanna orsaken att DET FINNS SÅ MYCKET poli-horor som fortfarande infiltrerar institutionerna, så vilt ivriga så att manipulera alla dessa frågor? VARFÖR?
- Inte svårt att gissa: eftersom det bara finns en Gud för dem: PENGAR
till exempel judiska bestialisk bastarden Peter MOKVIST kan knulla med sin egen dotter för denna Gud

till exempel Import FinnoJudenrat Mammele Erja JALONEN var ett litet barn, har sålts till pedo-kunderna på Viking-line-färjor

till exempel judiska bestialisk bastarden Henrik NYMAN kan knulla med sitt eget spädbarn för denna Gud

till exempel judiska bestialisk bastarden Fadime BAKIR var ett litet barn, har sålts till tidelag-marknadens brottslingar för denna Gud

till exempel judiska bestialisk bastarden Anne VILVAL var ett litet barn, har sålts av Jaan VILVAL på estniska XXX-färjor

till exempel judiska bestialisk bastarden Märit NYMAN var ett litet barn, har sålts av sin sann far till JewishPornoBordellos för samma Gud

Stefan RÅHLANDER, Gunilla STRANDH, Charlotte CHRISTIANSON och massa liknande stinkande produkter av usraelized imperialismen, härjar i offentliga områdena... Det är inte konstigt att skìten föder skìtflugan...
MigraZional verket & Amnesty InternaZional Bolageteller SIDA's korrupta figurer är inte hemliga längre, till exempel relaterade affärer&horny scenarier exponeras på detta satellitlandet:
exempelvis, den typiska tjuvenAmnesty InternaSional's judenrat J. ALCÁLA och hans samverkande farbror master-falsare Per STADIG
...med mera kloakråttor som duktiga på sitt sanna yrke: att dela bytet på legaliserade sättet i den fiffiga libero-sion marknaden...

# # #


... och all ovannämnda perverso instrumenterna är redo att sälja all slag info till dig, om du bara har en handfull skìtiga pengar! Prova och bevittna processen! Just nu !
- Väl, väl, väl! Jag har provat det! Som sagt, denna sista bäst extra ytterligare info fixades genom fifflet. Offentligt biträde spelet avslöjades då direkt av den beryktade judiska BordellMammeles'-ligan, bara de fick lukten av bytet Faktum; detta exponerade fästet visar falska varumärket. Numera nämns detta fästet: MigraZionalVerkEtt
- Helt otroligt!
- Gyllene tider av dominerande sekterna, samtliga bidrar till att förstärka sionistiska imperialismen så att stiger deras vinster, ömsesidigt!
- Det är en citat af en visemanfrån Laponia/Lappland, "Om skit skulle kallas att bevittna för något annat skìtìt, så ska det inte bli konstigt att höra att sådana vittnen säga: både luktar gott! Skìter täcker skìten här i puppetlandets verket också!
- Definitivt! Ingen schakal springer gratis i den demokratiskt maskerade djungeln!
... ... ...

... ... ...

Dagens mest älskade link som relaterat ovan saga:
http://www.radioislam.org/judemakt/index.htm

Detaljerad info möjligt via dessa MasonryJewryLesboHomoPerverso-marknadsinstrumenter af systemet-ZOG: secretariat@icj-sweden.org, adopterad@aef-forening.com, ordforande@aef-forening.com, anbessa73@hotmail.com, eva.gordon@stadshuset.Stockholm.Se, froken_sverige2006@hotmail.com, hadi977@gmail.com, info@levandehistoria.se, cipfg@fastnet.net, medlem@kvinnonet.net, info@phonera.se, club@phonera.se, lise.bergh@amnesty.se, madelaine.seidlitz@amnesty.se, elisabeth.lofgren@amnesty.se, elisabet.dunder@amnesty.se, andrea.bodekull@amnesty.se, Karin.SKOGLUND@stadshuset.Stockholm.Se mobil-whore 0761229305
Tack för detta sist bästa extra inslaget som avslöjat af den ökända judiska BordellMammele-ligan s.k. MigraSionalaVerkEtt; i spetsen av detta korrupta gänget syns den mest villiga mature-horan Märit NYMAN, hennes hallick Henrik NYMAN, samt Niraj JACOBSSON, hennes transvestittut kopplaren Peter MOKVIST, lika knulltokiga Erja JALONEN, kuksugaren Anne VILVAL
Tillägs bevismateriell som dokumenterade film/klipp, relaterade till ovan Saga
http://100777.com/media/RonPaul-NewWorldOrder.wmv
Zionist Crimes against Humanity:
http://100777.com/media/dontloot.wmv
http://judicial-inc.biz/Gaza_women_shot.WMV
Daryl BRADFORD documentary clips
http://www.erichufschmid.net/MasqueradeParty_Part_1.wmv
http://www.erichufschmid.net/MasqueradeParty_Part_2.wmv
http://www.erichufschmid.net/MasqueradeParty_Part_3.wmv

Stoppa all ovan film-klipp-dokumentär-exemplar, så 'u kan lyssna å Radio Islam/composed by sanna Muslimer i Sverige&Närradio
http://www.abbc6.com/radio/rami7.mp3

+-+-+-+-+

HumanRightsDefenders
Follow Ups:

Post Followup

Your name:

Your E-mail:

Subject:

Body of message: