FranCIA Kingdom river bort den judestyrda sterisaSionala epidemien medan SweCIA Kingdom insjuknar allvarligare..

Follow Ups | Post Followup | ÇáÓÈæÑÉ ÇáÊÑÈæíÉ ..ÇáÑÌÇÁ ÇáÇäÊÞÇá Åáì ÇáãæÞÚ ÇáÌÏíÏ http://www.almualem.net/saboora/index.php
Posted by http://www.friatider.se/ny-lag-i-frankrike-utvisar-28-000-illegaler on June 17, 2011 at 13:23:27:

FranCIA Kingdom river bort den judestyrda sterisaSionala epidemien medan SweCIA Kingdom insjuknar allvarligare..
"""
Ny lag i Frankrike – avvisar 28 000 illegaler
Publicerat 17 juni 2011 kl 17:07
Invandrare som uppehåller sig utan laglig grund i Frankrike riskerar att bli hemskickade efter det att landets parlament antagit en ny invandringslag som förbättrar möjligheterna att avvisa illegaler. Dessutom vill man ta in färre arbetskraftsinvandrare.
Gilla på Facebook

Den nya lagen möjliggör för Frankrike att avvisa minst 28 000 illegala invandrare, enligt den franske inrikesministern Claude Géant.

– Lagen tillåter oss att snabbt öka takten i avvisningarna, sade Guéant i en intervju i med den franska tidningen Journal du Dimanche, uppger Europaportalen.

Förutom den förbättrade möjligheten att avhysa illegala invandrare ska Frankrike ta in färre arbetskraftsinvandrare än tidigare.

– Frankrike har mer än 2,6 miljoner arbetslösa och 24 procent av utlänningarna som bor i Frankrike är arbetslösa. Vi har reserver av arbetskraft i Frankrike i byggsektorn, men även inom IT-branschen. Jag tog upp detta i Luxemburg i ministerrådet och bad om att en utredning skulle göras. Många andra länder stöttade mig, däribland Tyskland, klargör Claude Guéant.

Medan Frankrike arbetar för smidigare avhysning av illegaler, kämpar svenska politiker för en ny amnesti.

I april kunde Fria Tider rapportera om hur riksdagsledamöter marscherade upp till Rosenbad för att protestera mot sig själva och kräva en ny amnesti för de 20 000 till 30 000 illegala invandrare som befinner sig i Sverige utan myndigheternas tillstånd.

Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Bloggar om denna artikel
Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!
Add this in the html page where you want the widget:


Twingly Blog Search
link:http://www.friatider.se/ny-lag-i-frankrike-utvisar-28-000-illegaler
Bloggar om denna artikel
and this just before the ending body tag:
By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback Disqus.
Login About Disqus...Glad you liked it. Would you like to share?Facebook
Twitter
ShareNo thanksSharing this page …
Thanks! Close

Login Skriv en ny kommentar
Skicka som … Image .
Sortera efter: populärast Sortera efter: best rating Sortera efter: visa senaste först Sortera efter: visa äldst först Visar 9 kommentarer
Handskakning 1 comment collapsed Collapse Expand En droppe i havet. Men alltid välkommet, även om det dessvärre kan fungera som säkerhetsventil och försvåra för Front National - som dock inte har minsta chans att kamma hem all réell makt, då de i praktiken förenade borgerliga och socialistiska blocken är alltför starka.

Handskakning
A Gilla Svara 17 minuter sedan 1 Gilla F .
nilsanders 1 comment collapsed Collapse Expand det är tydligen så att Sv politiker har en annan syn på detta med illegala personer i landet....märkbart även hur Finnarnas gröna parti ser på Romer om man sen vet var Sv MP står...Då kanske det är nåt som Sv politiker anser är såååå bra med ett oskolat arbetsovilligt proleterii i landet...kan det vara så???
A Gilla Svara 20 minuter sedan 0 Gilla
F .
vanlade 1 comment collapsed Collapse Expand PK vänstern kommer bli fullständigt skogstokiga av den här nyheten.
A Gilla Svara 36 minuter sedan 0 Gilla
F .
Lolflakes 2 comments collapsed Collapse Expand Vi får hoppas att Marie Le Penn vinner valet nästa år och skickar hem alla som inte hör hemma där.
A Gilla Svara 55 minuter sedan 5 Likes F .
Handskakning 1 comment collapsed Collapse Expand Inte en chans. Den förenade politiska korrektheten (ty i slutändan går hela det socialliberala systemet ut på att bekämpa nationalism, etnocentrism och den infödda befolkningens demografi) är starkare än Front National, även om nationalisterna dessbättre går framåt.

Handskakning
A Gilla Svara 15 minuter sedan som svar till Lolflakes 0 Gilla
F .
MaxPayne2 1 comment collapsed Collapse Expand Frankrike är ett föregångsland och Sverige bottnar i serien. Tyvärr har vi hamnat sist, vi ska vurma så, "det finns inga illegala" och andra plattityder ska det spys ut.

Men vadå, vi leder ju serien när det gäller antal våldtagna, misshandlade och rånade. För dessa "papperslösa" som tvingas gömma sig för att inte riskera bli utslängda och därmed gå miste om chansen att få leva ett liv i sus och dus måste ju leva på något, och de måste lätta lite på det psykiska tryck de lever under, de är ju så traumatiserade. Ok, det stycket var mest ironi.

Men seriöst så finner jag det väldigt aningslöst av våra politiker, för att vara diplomatisk, att bredda vägen så för denna parasithop som kommer. Det finns de som sköter sig, men väldigt många missköter sig och är otroligt otacksamma för att de får vara här, och vi tar in dem urskiljningslöst. Dessutom är vi för veka för att sparka ut dem när de missköter sig. För det är ju så synd om dem, de är ju så traumatiserade, de kommer från en främmande kultur.

Jag önskar, åh vad jag önskar, att vi hade lite mer av fransmännens eller danskarnas mentalitet.
A Gilla Svara 1 timme sedan 1 Gilla F .
tigerone11 2 comments collapsed Collapse Expand Borde stiftas en lag att de som vill ha de här illeganterna också själva skall betala för dem.

A Gilla Svara 1 timme sedan 7 Likes F .
Handskakning 1 comment collapsed Collapse Expand Samt leva i samma kvarter som dem. Då skulle Europas rabiataste franspartier plötsligt få ett gigantiskt tillskott av lättflyktiga medelklasseuropéer, och få de nuvarande nationalistpartierna att se ut som halvmesyrer.

Handskakning
A Gilla Svara 13 minuter sedan som svar till tigerone11 0 Gilla
F .
Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.com 1 comment collapsed Collapse Expand Två andra termer för illegala invandrare är illeganer eller illegranter. Jag brukar säga illeganer. Praktiskt ord!

http://www.friatider.se/ny-lag-i-frankrike-utvisar-28-000-illegaler

Follow Ups:

Post Followup

Your name:

Your E-mail:

Subject:

Body of message:

Homepage URL (optional):

Homepage name:

Image URL (optional):

Follow Ups | Post Followup | ÇáÓÈæÑÉ ÇáÊÑÈæíÉ ..ÇáÑÌÇÁ ÇáÇäÊÞÇá Åáì ÇáãæÞÚ ÇáÌÏíÏ http://www.almualem.net/saboora/index.php